Het Oergezellig bordspel

Spelenderwijs meer bewustwording creëren? Op het gebied van [zinloos]geweld en pesten? Dat doe je
met Het Oergezellig bordspel! Met dit bordspel speel je een leuk gezelschapsspel, terwijl je ook nog
de doelstellingen en de visie tegenkomt van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. Het Oergezellig bordspel is een leuk en educatief bordspel voor jong en oud. Het bordspel is gebaseerd op het traditionele ‘Ganzenbordspel’ en je speelt het met 2 tot 4 personen.

In iedere editie van Het Oergezellig bordspel staat een andere Nederlandse plaats of stad centraal.
Het betekent dat elke plaats die meedoet een uniek eigen spel krijgt. Uniek, omdat het bordspel is samengesteld op basis van de deelnemende bedrijven, instanties en organisaties uit die specifieke plaats. Met een eigen full colour logo komen de deelnemers voor op het kleurrijke bordspel.

Zichtbaar, tastbaar en exclusief promotie- en relatiegeschenk

Wij willen iets tastbaars neerzetten! Het Oergezellig bordspel is ontwikkeld vanuit de gedachte dat het bij sponsoring niet enkel gaat om geld storten. Een mooi product dat ieder terugziet in onze samenleving.
Het Oergezellig bordspel is inzetbaar als promotie van de onderneming, maar is ook te gebruiken als exclusief relatiegeschenk. In de deelnemende gemeenten wordt Het Oergezellig bordspel gratis verspreid onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, hotels en pensions, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken
en het gemeentehuis.

Tips om pesten geweld te voorkomen

De bijbehorende informatiebrochure cq. handleiding bevat spelinformatie en informatie over de deelnemende bedrijven. Daarnaast staan hierin uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen.
Op de speelfiches van het spel staan ook educatieve vragen over het voorkomen van pesten.

Ja, ik wil meedoen!

Draag jij de stichting ook een warm hart toe en wil je meedoen? Wil jij je bedrijf ook op de kaart zetten? Wanneer je meedoet ontvangt je net zoveel waarde aan spellen als de deelname kost. In het geval je ervoor kiest de bordspellen in je bedrijf te verkopen, ontstaat er zelfs een budget neutrale route.
Er zijn verschillende deelname/sponsordonaties hiervoor mogelijk. Kijk voor deelname en mogelijkheden
op www.oergezelligbordspel.nl

Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegen ZinloosGeweld.
Dit in samenwerking met NSF Boardgames and Puzzles, Dinsdag Media, Bizzy Bee Communications, Interplay, GVT Transport en Logistics.

Voor meer informatie, zie www.oergezelligbordspel.nl  E-mail: info@oergezelligbordspel.nl 

Voor actuele informatie, zie Facebook: Het Oergezellig bordspel