Brochure Kids tegen geweld

Met meer moed samenwerken aan een betere wereld? Aan een omgeving waarin pesten en [zinloos] geweld niet als normaal gezien gaat worden? Dat is waar wij als stichting voor staan! Kinderen zijn de toekomst. Kinderen staan eerder open voor nieuwe informatie en veranderingen. Daarom willen wij juist deze doelgroep bereiken. Met meer bewustwording en vele tips. Op een aantrekkelijke manier, gepresenteerd in een kleurrijke, overzichtelijke brochure voor middenbouw van het basisonderwijs. Voor de groepen 4, 5 en 6 van de basisschool.

Als Landelijk StichtingTegenZinloosGeweld maken wij ons sterk voor een samenleving waarin mensen zich bewust zijn van de oorzaken en gevolgen van pesten en geweld. Daar gaat KidsTegenGeweld over.
Over wat pesten en zinloos geweld is, hoe je dit probleem bespreekbaar maakt en wat we met elkaar hiertegen kunnen doen. Met het uitbrengen van deze brochure willen we bereiken dat leerlingen van
het basisonderwijs begrijpen dat pesten en geweld moeten stoppen. Maar ook leerkrachten, ouders en verzorgers hebben veel aan deze educatieve informatiebron.

Heel mooi en goed doel!

Besluit u te sponseren met deelname? Dan wordt de brochure KidsTegenGeweld mede met uw ondersteuning gratis verspreid. Dit op basisscholen in heel Nederland. Een heel mooi doel, toch?
Alvast heel hartelijk dank daarvoor!

Gratis verspreiding, mogelijk gemaakt door u!

Wij brengen deze brochure uit in samenwerking met Moed Media BV. Moed Media B.V. verzorgt de acquisitie en verspreiding. Een van de accountmanagers van Moed Media B.V. is uw contactpersoon wat betreft het
plaatsen van uw advertentie. Uw advertentiegelden worden goed besteed! Bij iedere uitgave van een brochure krijgen wij als Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld een ondersteunend bedrag. En… meer informatie en bewustwording kunnen wij dan hiermee plaatsen. Zo kunnen wij onze doelstellingen en activiteiten continueren.

Meer informatie over de uitgever vindt u op: www.moed-media.nl – E-mailadres: info@moed-media.nl